Bejaard en gevangen: ‘Ze naaien me een oor aan’

Een 83-jarige Rotterdammer wordt door justitie vervolgd voor het aanranden van drie vrouwen. Tot afgrijzen van de verdachte. ,,Het is een hetze!”. Het verhaal van de gevangene is te lezen in het Algemeen Dagblad.

Bejaard

De gevangene van 83 is één van ’s lands oudste gevangenen.

Stelling over aanranding

Vandaag gaat de stelling van de dag bij Pollwall Nieuwsforum over het thema ‘aanranding’. Steeds vaker horen we verhalen van slachtoffers en daders. Sommige dader stellen dat zij onschuldig zijn en er een hetze tegen hen wordt gevoerd. Kan dat eigenlijk wel? Reageer onderaan dit artikel en stem op de poll.

Beschuldigingen van aanranding lopen uit de hand

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens