‘Nederland moet een uitzondering krijgen als het gaat om Europese stikstofregels’

Al weken gaat het erover: stikstof. Er is een heuse stikstofcrisis. Werkgeversorganisatie VNO-NCW neemt nu een duidelijke stelling in de mond: ”Het kabinet moet naar Brussel om een uitzondering te bedingen op de stikstofregels”, zo luidt de stelling van werkgeversorganisatie VNO-NCW. Johan Remkes suggereerde het eerder ook al. Wie moet het kabinet bellen?

Stelling over stikstof

Vandaag gaat de stelling over een uitzonderingspositie van Nederland binnen Europa als het om stikstof gaat. Kan het? Is het eerlijk? En wordt het tijd voor een uitzondering als rijk landbouwlandje? Reageer hieronder op het nieuws en stem op de poll.

'Nederland moet een uitzondering krijgen als het gaat om Europese stikstofregels'

3 Comments

  1. Nee hoor als Nederland iets niet lukt dan ineens moet het allemaal van de baan. Dus alle landen moeten zich aan de regels houden en Nederland niet. Pffffff dat heeft Rutte natuurlijk weer bedacht met zijn scheve glimlach.

  2. Heel europa moet kappen met de zelf bedachte stikdtofcrisis. Boeren hebben er last van de gewone man ook. Waarom niet iedereen een uitzondering maken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens