”Energieweerbericht met Helga van Leur groot succes”

Sinds kort bestaat er een energieweerbericht. Weervrouw Helga van Leur presenteert de speciale voorspelling. En wat blijkt, het is een groot succes. “Sinds 31 oktober presenteert Helga van Leur wekelijks het energieweerbericht, een initiatief van NVDE, Gasunie en Tennet. Het eerste filmpje trok binnen één dag al 60.000 kijkers op YouTube”, zo meldt ook nieuws.nl.

Slim trucje

Het energieweerbericht geeft ook algemene tips voor energiebesparing, zoals ‘doe je verwarming uit een uur voordat je gaat slapen’ en ‘doe alleen het licht aan in kamers die je gebruikt’”. Met deze slimme trucjes kun je veel besparen. En daar zijn mensen tegenwoordig dol op.

Op de televisie

Wordt het nu tijd voor een energieweerbericht in nieuwsuitzendingen van de NOS, RTL en bij Hart van Nederland? Of gaat dat net iets te ver? Laat een reactie achter onderaan dit artikel en reageer op de stelling van vandaag.

Tijd voor een energieweerbericht op grote tv-zenders

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens